Over ons

”Lekker eten bij moeder …”

De gerechten en snacks van iBoenda zijn authentiek, de echte Indonesische smaak en daar ligt onze kracht. De kruidenmix (boemboe) maken wij zelf van verse ingredi├źnten. Dit proef je en wordt dan ook enorm gewaardeerd door onze klanten. Wij ontvangen u dan ook graag vol met trots in onze afhaal.

iBoenda …

... dat is Indonesisch voor 'moeder'.

iBoenda is een authentieke Indonesische afhaalrestaurant, catering en bezorgservice. In 2010 nam Anisah het hef in eigen handen om haar dagelijkse kookkunsten te delen met de buitenwereld. De keuken is Oost-Javaans, eenbeetje zoetig maar ook pittig. Het is halal en er worden geen smaakversterkende middelen gebruikt.

Anisah is afkomstig uit het dorp Mojokerto, niet ver van Soerabaja en is 24 jaar geleden naar Nederland gekomen. Jarenlang heeft ze enkele uren in de week als thuishulp gewerkt en in de tussentijd maakte zij heerlijke Indonesische hapjes zoals pastei, risolles of lemper. In 2008 kreeg zij de kans om in een Indonesische afhaal te werken waarbij ze door de jaren heen heeft kunnen ontwikkelen met het Indonesische keuken.

Twee jaar later greep zij de kans om de afhaal over te nemen. De klanten waren verrast over de smakelijke gerechten van Anisah die zij dagelijks bereidt. Langzamerhand probeert zij uit te breiden en is haar doel om heel Nederland kennis te laten maken met haar kookkunsten. De derde vestiging is onlangs geopend op de Tussenmeer 73 in Amsterdam – Osdorp. De buurt heeft er in ieder geval een smakelijk adresje bij.

Like, volg en deel ons op Facebook !

Heeft u genoten van onze heerlijke eten en service?