Over ons

Over ons

De gerechten en snacks van iBoenda zijn authentiek, de echte Indonesische smaak en daar ligt onze kracht. De kruidenmix (boemboe) maken wij zelf van verse ingrediënten. 

iBoenda ...

… dat is Indonesisch voor ‘moeder’.

iBoenda is een authentieke Indonesische afhaalrestaurant, catering en bezorgservice. In 2010 nam Anisah het hef in eigen handen om haar dagelijkse kookkunsten te delen met de buitenwereld. De keuken is Oost-Javaans, eenbeetje zoetig maar ook pittig. Het is halal en er worden geen smaakversterkende middelen gebruikt.

Anisah is afkomstig uit de stad Mojokerto, niet ver van Soerabaja en is in 1992 naar Nederland gekomen. Jarenlang heeft ze enkele uren in de week als thuishulp gewerkt en in de tussentijd maakte zij heerlijke Indonesische hapjes zoals pastei, risolles of lemper. In 2008 kreeg zij de kans om in een Indonesische afhaal te werken waarbij ze door de jaren heen heeft kunnen ontwikkelen met het Indonesische keuken.

Twee jaar later greep zij de kans om de afhaal over te nemen. De klanten waren verrast over de smakelijke gerechten van Anisah die zij dagelijks bereidt. Langzamerhand probeert zij uit te breiden en is haar doel om heel Nederland kennis te laten maken met haar kookkunsten. 

In onze streven naar de hoogste kwaliteit hebben we besloten om onze drie geliefde locaties te verenigen tot één. Deze verandering is doordrenkt met de vastberadenheid om de hoogste kwaliteit te handhaven en tegelijkertijd trouw te blijven aan onze authentieke roots. We bundelen onze krachten op één plek, waar het ambacht tot bloei komt en waar de essentie van wie we zijn in elke ervaring wordt gevoeld.

Heeft u genoten van onze heerlijke eten en service? Like, volg en deel ons op Facebook!